Waarom mijn Blue Monday een Victory Monday was!

Goed nieuwsje 1: ik wil tegen eind juni 6 kg afvallen. Ik stond gisteren op de weegschaal en er is al een kilo af! Ik heb geen seconde honger gehad en superlekker gegeten
(jaha, wie me volgt op Instagram heeft gezien dat ik sinds 1 januari iemand heb die 3 u per week voor me de receptjes van Pascale Naessens komt koken met dienstencheques).

Goed nieuwsje 2: ik heb mijn gewenste omzet voor januari al gehaald
(en dit al op 18 januari terwijl de maand net half is)!

Victory Monday ipv Blue Monday!

Wil je weten hoe ik dit deed?

Blue Monday verdwijnt als jij tijd maakt om stil te staan bij de 7 levensgebieden;

 • werk
 • financiën
 • gezondheid
 • relatie/gezin
 • sociale contacten
 • persoonlijke ontwikkeling
 • bijdragen aan de samenleving

Per levensgebied schrijf je op:

 • wat je overtuigingen zijn
 • wat je wil
 • waarom je dit wil
 • wat je strategie is

Dit helpt écht! Ik pas het al jaren toe!

Heel concreet schreef ik bijvoorbeeld op op vlak van gezondheid:

 • mijn overtuigingen:
  ‘Ik geloof in luisteren naar mijn lichaam. Het weet exact welke voeding en beweging goed voor me is. Het helpt me mijn zakelijke en privé doelen te realiseren. Ik ben dankbaar voor mijn lichaam als voertuig voor mijn ziel.  Het gidst me door mijn mooiste leven’.
 • wat ik wil:
  Ik wil me jong, vitaal en energiek voelen en straal dit uit. Ook heb ik een heldere geest. 30 juni 2021 zie ik 60 kg op de weegschaal staan. Ik voel me fantastisch!’
 • waarom ik dit wil:
  ‘Ik wil een voorbeeld zijn op gebied van verantwoordelijkheid nemen, bewust zijn en het leven  respecteren. Dit helpt me om energiek door het leven te gaan en al mijn doelstellingen te realiseren. Ik ben op latere leeftijd moeder geworden en wil zo lang mogelijk op een heel actieve manier deel uitmaken van het leven van mijn zoon.
 • wat mijn strategie is:
  ‘Ik eet volgens de principes van Pascale Naessens en heb iemand die deze recepten voor me komt klaarmaken. Ik bezoek 5 x per jaar mijn gezondheidscoach. Ga minstens 2 x per week 30 min zwemmen bij David Lloyd. Wandel dagelijks 20 minuten en doe dagelijks buikspieroefeningen. Maandelijks heb ik een afspraak met pedicure, manicure, masseur en kapper’.

Ik krijg vaak de vraag hoe het komt dat ik op mijn 45ste al zoveel gerealiseerd heb.
Nochtans tellen mijn dagen ook maar 24 u.

Dit dus!

Heb je zin om deze 4 stappen toe te passen op je zakelijke doelstellingen?

 • je overtuiging
 • wat je wil
 • waarom je dit wil
 • je strategie om dit te bereiken

Ben je benieuwd welke mogelijkheden ik als businessmentor zie voor je bedrijf?

Vraag een Gratis Strategiesessie met me aan!

Graag tot binnenkort!