It is all about balance! Van passie naar gezonde missie…

Herken je dat; je eigen enthousiasme, interesses en ambities zijn zo groot dat je er bijna in verdrinkt en kopje ondergaat? Kopje onder in de zee van passie voor alles wat jij graag doet en wil? Dit in combinatie met de uitdagingen die het leven te bieden heeft en de andere rollen die je hebt buiten het ondernemerschap?

Zet deze grenzeloze passie en uitdagingen om in een heldere missie voor je bedrijf én jezelf en geniet…

Passion for Business - Van passie naar gezonde missie

Van passie naar missie

Meermaals spreek ik ondernemers die bijna bang worden van hun eigen enthousiasme en passie. Vaak kan ik door een aantal vragen te stellen en de reacties te analyseren binnen een aantal minuten zien waar hun kracht en mogelijkheden liggen. Door samen te brainstormen komen we snel tot een businessmodel met concrete ideeën die zo de markt op kunnen en passen bij hun gewenste lifestyle.

Het ontdekken van je missie en hoe deze in de wereld te zetten, is geweldig! Het brengt energie, levenslust, een doel en er is niets dat je tegen kan houden.
Mijn ervaring is ook dat less, more is. Hoe scherper jij hebt wie jouw ideale klant is, wat hun ‘probleem’ is en wat jouw ‘oplossing’ is, hoe klantmagnetischer jij bent en hoe makkelijker je bedrijf zal lopen.

Toch zit daar ook een valkuil. Als je niet oppast, stopt ondernemen nooit en ga je maar door, misschien letterlijk of enkel in je hoofd… Je kan jezelf overvragen en alsnog kopje ondergaan. Het is daarom belangrijk jouw missie op te delen in een heldere interne en externe missie.

Externe missie

Mijn persoonlijke externe missie is dat ik met plezier mijn kennis en 14 jaar ervaring als entrepreneur ter beschikking stel van ondernemers met een omzet van minstens 150K die verlangen naar meer focus, inkomen én vrijheid. Een missie die ik graag deel met de buitenwereld. Hiervoor sta ik, hiervoor staat mijn bedrijf en hiervoor spring ik ‘s morgens met plezier uit mijn bed. Het geeft me voldoening te horen dat ik een rolmodel kan zijn voor anderen, vrouwen kan inspireren om ook het leven te creëren wat ze wensen.

Is dit oneindig? Ik kan tenslotte altijd méér mensen bereiken, harder werken en uitgroeien tot een wereldbedrijf als ik dat zou willen. Wanneer ik niet op zou passen slokt het me helemaal op. Daarom is het belangrijk om slim te ondernemen!

Interne missie

Om niet te verdrinken heb ik ook een heldere interne missie, die ik normaal niet communiceer. Mijn persoonlijke interne missie is dat ik ‘mezelf beloof ten allen tijde trouw te blijven aan het vuur en licht in mij, zodat ik blijf stralen’.

Hoe ik dat concreet doe is door een lijst met ’30 Energizers’ op te stellen. Hierop staan onder andere Happinez lezen, naar de sauna gaan,  baantjes trekken bij David Lloyd, siësta doen, muziek luisteren, afspreken met vriendinnen, nieuwe plekjes ontdekken, massage, bloemen kopen, mijn huis mooi maken en veel ‘nee’ zeggen…

Evenwicht!

Door je externe missie bewust aan te vullen met een interne missie ontstaat er balans en duurzaamheid, iets wat in deze tijden meer dan welkom is! Pas vanuit een hoge energie kan je dingen in de wereld zetten en word je magnetisch voor succes, en kan je genieten van alle stappen die je zet.

En jij?

  • Wat is jouw externe missie?
  • Wat is jouw interne missie?
  • Wat zijn jouw 30 energizers?
  • Verdien jij genoeg geld met je externe missie?
  • Bouw jij voldoende vrije tijd in om jezelf en je ziel te voeden?

Als jij hulp nodig hebt bij het verwoorden en scherp krijgen van je externe missie, én ook wil weten hoe je hiermee de juiste klanten aantrekt, bekijk dan het programma ‘The Client Attractor Day’.

Geertje Bleukx was er eerder bij: “Ik was op ‘The Client Attractor Day’ voor ondernemers die aan de slag willen met hun zichtbaarheid. Het heeft me ‘wakker’ geschud, een duidelijk overzicht gegeven over de volgende stappen die ik diende te ondernemen en heerlijk concreet om toe te passen. Je brengt dit helder, eenvoudig en toepasbaar. En dat verdient een dikke duim! Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en had de manier van kijken die jij aanraadde nodig om mijn aanbod anders te omschrijven. Als je te vaak zelf in je woorden zwemt zie je niet meer waar de oevers zijn of het eindpunt ligt. Nu sta ik aan de zijkant en zie mijn woordenstroom vloeien naar de doelgroep die ik wil bereiken. Jouw aanpak is authentiek en gelijkwaardig en dat siert jou als mens.
Ook de formule om dit te doen in een kleine groep van 8 mensen is ideaal. iedereen kan aan bod komen en leren van elkaar. Je voelt dat dit concept gegroeid is door jarenlange ervaring en doorspekt is van talloze inspirerende praktijkvoorbeelden. Een absolute aanrader voor iedere ondernemer die meer vanuit zijn/haar essentie zichtbaar wil worden!”

Ik kijk ernaar uit om samen met jou je zichtbaarheid een boost te geven, zodat jij klanten aantrekt en dagelijks voldoening ervaart van het leven van je externe missie. Dit is trouwens een laagdrempelige manier om alvast kennis met me te maken.

Wil jij naast je zichtbaarheid, ook stil staan bij jou als persoon, je gewenste leven, prijszetting, samenwerkingen opzetten, passief inkomen creëren enz? Bekijk dan  The High-end Experience, waarbij ik 1-op 1 met je aan de slag ga. Per maand kunnen er slechts 2 vrouwen opstarten in dit traject.

Vraag nu een Gratis Strategiesessie met me aan en ik vertel je welke mogelijkheden ik voor je zie.