Of ik haar kon helpen om haar bedrijf ‘babyproof’ te maken, vroeg ze me.

Ik kreeg onlangs een mail van Annick met de vraag of ik haar kon helpen om haar bedrijf ‘babyproof’ te maken. Het woord deed me glimlachen, ik had het zelf niet kunnen bedenken.

Annick volgt me blijkbaar al een tijdje. Ze had op mijn website mijn verhaal gelezen. Ze zag ook op social media dat ik onlangs gewoon op woensdag met zoonlief in de auto  naar zee reed.

Ze mailde dat ze zich aangesproken voelde omdat ze zwanger was en geen idee had hoe ze haar goedlopend bedrijf moest verder zetten na de geboorte van haar dochter.

Ze wilde, net als ik, het eerste jaar veel tijd doorbrengen met die kleine ukkepuk. En die vrijheid ervaren. Zoals haar bedrijf er nu uitziet, lukt dat niet. Ze is succesvol, maar de prijs die ze ervoor betaalt is te hoog.

Dat ik meteen het eerste jaar na de opstart van Passion for Business een omzet realiseerde van €150.000, hierdoor elke maand passief inkomen van minstens €1.500 op mijn privérekening terug zag, en dit alles als single mom met bewust 3 u opvang per dag, was iets wat haar hoopvol stemde.

Annick vroeg een Gratis Strategiesessie met me, omdat ze wilde weten welke mogelijkheden ik voor haar zag. Het is een combinatie van prijzen verhogen, meer zichtbaar zijn én passief inkomen opzetten.

Vooral die piste over passief inkomen die ik aanhaalde, sprak haar aan. Want Annick vond dat ze privé te weinig terug zag van haar goedlopend bedrijf. Veel van het geld wat ze binnen haalde, ging naar de belastingen. Het idee om kosten te maken waardoor ze zakelijk minder belastingen moest betalen, én hierdoor maandelijks privé geld op haar rekening te zien verschijnen, klonk haar als muziek in de oren.

‘Dus, als ik het goed begrijp, is het een soort win-for-life?’, vroeg ze me. Inderdaad.  Alleen is de kans als je zo’n biljet koopt, bijzonder klein dat je winnaar bent. Als je aan de slag gaat met de 2 hele concrete tips over passief inkomen die ik je uitleg in The High-end Experience, heb je 100% zekerheid dat je maandelijks minstens 10% van je omzet terugziet op je privé-rekening.

Annick had het afgelopen jaar een omzet van €100.000. Door het toepassen van slechts 1 van de 2 tips die ik geef, heeft ze binnenkort maandelijks meer dan €1.000 op haar privé-rekening.

Ik vroeg haar wat ze met dit geld gaat doen.

Wat er meteen in haar op kwam was jaarlijks met het gezin prachtige, grote reizen te maken. Ook wilde ze meteen een spaarpotje openen voor haar dochter. En een groot geboortefeest geven, en… o ja, ze was vertrokken. Ze bruiste van de ideeën.

Tijdens dit gesprek liet ze vallen dat ze graag samen aan de slag wil met The High-end Experience. De tijd dringt immers, in mei komt haar kleine, grote wonder. Ze beseft dat ze het niet alleen kan, die change naar ‘slimmer werken’, anders zou ze het al gedaan hebben… Ze beseft ook dat elke maand dat ze wacht met enkel het implementeren van die ene tip over passief inkomen, ze €1.000 mist op haar privérekening. ‘Wanneer kan ik starten?’, was haar volgende vraag.

En jij?

Voel jij ook het sterke verlangen om in 2021 niet harder, maar slimmer te werken? En hierdoor vrijheid te ervaren? Want daar deed je het toch voor, niet?

  • Welke omzet heb je nu?
  • Welke omzet wil je in 2021 realiseren?
  • Hoe ga je dit aanpakken ?
  • Hoe zou het zijn om minstens 10% van je huidige omzet maandelijks op je privé-rekening terug te zien ?
  • Hoe zou het zijn om minstens 10% van je gewenste omzet maandelijks op je privé-rekening terug te zien ?
  • Hoe ziet jouw leven er dan uit?

Word jij hier ook knetterblij van? Ik help je graag om dit in 2021 samen met jou te realiseren !

Vraag hier jouw Gratis Strategiesessie en ik vertel je welke mogelijkheden ik voor je zie.

Bekijk vooraf even hoe ik jou kan helpen dmv The High-end Experience.

Graag tot hoors!