Succesverhalen van klanten

Klanten vertellen

Een big smile krijg ik bij het lezen van al deze woorden.
Ik mag werken vanuit ‘mijn zone of genius’ en daar ondernemers blij mee maken.

Voor jou is het natuurlijk ook handig om weten hoe jouw voorgangers de samenwerking ervaren hebben.

Van €80 voor een loopbaantraject met loopbaancheques naar een eigen €6K-programma. Superleuke klanten bij wie ik écht impact maak, minder concurrentie, zelfde omzet én veel meer tijd voor wat voor mij belangrijk is.

Toen ik een jaar geleden bij je aanklopte, wist ik niet welke niche te benaderen en ook niet hoe ik mijn kennis en expertise kon samenbrengen in een aanbod. Tot dan werkte ik met loopbaancheques en verkocht ik trajecten voor €80.

Jij spoorde me aan te kiezen. Hierdoor heb ik gaandeweg mijn richting gevonden. Kiezen zet aan tot doen. Ik ging in gesprek met jou en potentiële klanten en voelde wat me energie gaf en niet.

Hierdoor kon ik finetunen en zette ik stappen die ik anders nooit had gezet. Intussen embody ik mijn nieuwe niche helemaal en bied ik een traject aan voor onderneemsters over Love & Business voor €6000.

Als loopbaancoach is er een oververzadigde markt. Met loopbaancheques is het dus erg moeilijk om er tussenuit te springen. Ik deed veel meer uren om veel klanten te vinden en mijn dagen zaten helemaal vol. Nu heb ik dus veel meer tijd om aan mijn zaak te werken, voor mijn moeder die hulp nodig heeft, voor mezelf…

Mijn omzet is momenteel hetzelfde maar met veel minder werken.

Als ik zo doorga zal volgend jaar mijn omzet verdubbelen.

Ik koos voor jou omwille van de energie die je uitstraalt, de combinatie van zacht en kracht, je bent niet schreeuwerig, wel praktisch en concreet. Ik volgde je al even online en geloofde wat je vertelde. Dit blijkt ook te kloppen.

Als laatste vond ik ook het High-end verhaal heel belangrijk.  Er zijn in België voor mij geen andere High-end businesscoaches die eruit springen. Ik kwam in een warm netwerk terecht van gelijkgestemden doordat er naast de 1-1 momenten met jou ook groepselementen in het programma zitten.

Dus heel blij met mijn keuze… Mijn business en leven had er heel anders uitgezien zonder jou…’

Nathalie Verkindere, Love & Businessmentor

We hebben niet alleen onze business een upgrade gegeven maar ook ons leven en dat voelt erg fijn! Elke vier weken nemen we één week vrij om offline te gaan en te genieten van prachtige plekken in de wereld…

‘We komen van veel werken, veel zenden, weinig congruentie en weinig ontvangen.

Door de coaching hebben we veel meer zicht gekregen op onze doelgroep. Waardoor we een ijzersterk Jaarprogramma ‘I own my Greatness’ hebben gecreëerd wat inmiddels succesvol is.

De zin ‘jullie doelgroep heeft meer geld dan tijd’ heeft ons scherp gemaakt. Less is echt more. We podcasten nu ook korter en gerichter. We werken minder, en ons bedrijf heeft over-all een steviger fundament gekregen.

Dit geeft zoveel meer focus, meer rust, meer gemak en meer vertrouwen. Ook hebben we ons programma gebouwd rondom onze gewenste lifestyle.

We zijn locatie onafhankelijke entrepreneurs en wonen en werken waar er warmte, water (zee) en goede wifi is. Na elke 4 weken nemen we een week vrij om offline prachtige stukken van de wereld te ontdekken.  We hebben niet alleen onze business een upgrade gegeven maar ook ons leven en dat voelt erg fijn!’. Dankjewel Katrin!

Succesverhalen Passion for Business - Briant & JaldharaBriant & Jaldhara, Leiders in de Onderstroom

Op vele terreinen in mijn leven leg ik de lat nu hoger, waardoor alles meer kwaliteit ademt.  Ik gun mezelf het beste en ben echt een ander mens geworden.
‘Van chaos in mijn hoofd en een veel te breed aanbod naar helderheid en rust, een simpel aanbod en een omzet eind maart die ik vorig jaar pas realiseerde in oktober. En dat zonder meer te werken.
Verder leg ik de lat nu op vele terreinen in mijn leven hoger (dank trouwens voor het contact van de fashioncoach) waardoor alles meer kwaliteit ademt.
Ik vind mezelf dit waard en gun mezelf het allerbeste.
Ik ben echt een ander mens geworden.’

Christine Thoné taalcoach FransChristine Thoné, Taalcoach Frans
Mijn oorspronkelijke prijs ging x 8 en ik heb tijd voor mezelf, mijn bedrijf en mijn kinderen. Mensen rondom mij zien de transformatie en het vertrouwen wat ik uitstraal.

‘Ik had geen zin in een goedkoop programma aanbieden met lanceringen en was getriggerd door wat je zei over met een simpel bedrijf heel goed kunnen verdienen.

We gingen aan de slag met het programma wat ik had ontwikkeld en hebben dit gefinetuned. Hierdoor is het veel waardevoller geworden en is de oorspronkelijke prijs x 8 gegaan.
Intussen heb ik dit programma al meermaals verkocht dank zij het toepassen van het salesscript wat ik van je kreeg.  Ik haal dus met minder klanten meer omzet.
Hierdoor heb ik ruimte om te werken aan mijn bedrijf, zelf opleidingen te volgen, mijn kinderen af te halen aan de schoolpoort en ervaar ik veel meer vrijheid.
Mensen rondom mij zien ook de transformatie en het vertrouwen waarmee ik spreek.’

Hade Cools spiegelcoach voor ambitieuze mama’sHade Cools, Spiegelcoach voor ambitieuze mama’s

Ik startte het Jaarmentorship om meer tijd en vrijheid te hebben. Intussen sta ik vol vertrouwen ‘in mijn succesvolle ik’ en ben ik enorm gegroeid als ondernemer.

‘Toen ik bij je aanklopte werkte ik (meer dan) full-time als freelancer bij één klant: uurtje-factuurtje dus. Veel concurrentie van andere freelancers en omzetgroei was niet mogelijk. Ik was ook heel afhankelijk van die ene klant want als die zou wegvallen was er plots niets meer. En er was geen tijd om aan mijn business te werken of te netwerken, ik kon niet genieten van me-time en tijd met familie en vrienden want stond altijd ‘aan’…

Het moest dus anders. En ik wist gewoon dat jij me zou kunnen helpen bij het vorm geven van mijn eigen programma waarin ik al mijn expertise kwijt kan en kan werken op een heel andere manier. Zodat ik veel meer tijd vrij houd én hogere omzetten kan realiseren door me te richten op de bovenkant van de markt met focus op kwaliteit en waarde leveren.

Dat programma is er intussen. Het was een leerrijke reis. Ik ben heel tevreden met de groeicurve die ik maakte. Zowel persoonlijk als zakelijk.
Ik voel veel meer vertrouwen en rust en straal dit ook uit. Ik heb enorme stappen gezet qua netwerken, pitchen, presentaties geven, podcastinterviews, fotoshoots, salesgesprekken…
Mensen zeggen ook dat ik geëvolueerd ben en zien die verandering in mij, zowel on- als offline.

Jij daagde me steeds uit om ‘in mijn succesvolle ik’ te gaan staan. Doordat jij die vraag regelmatig stelt ‘wat zou de succesvolle Wendy doen?’ ga ik hier veel bewuster mee om en creëerde ik een nieuwe realiteit’

Wendy De Vries-Business Transformation PartnerWendy De Vries, Business Transformation Partner
Ik werk veel minder, heb een tuinkantoor en zwembad en veel meer qualitytime met mijn dochter terwijl mijn omzet hetzelfde bleef!
‘Na Katrin jaren te volgen via sociale media, ben ik begin dit jaar met heel hoge verwachtingen gestart met de The High-end Experience. Dit bleek een voltreffer! Enerzijds door Katrin als persoon en als coach, anderzijds door de tonnen ervaring en haar heel uitgebreide netwerk waarmee je in contact komt. Hierdoor is een hele wereld voor me opengegaan en leverde het me heel wat nieuwe inzichten op, zowel privé als professioneel. Ik groeide als persoon, mijn business is een andere weg ingeslaan waarvan ik alleen kon dromen.  Ik werk nu veel minder uren, heb door de tips over passief inkomen een zwembad en tuinkantoor kunnen installeren en heb veel meer qualitytime met mijn dochter terwijl mijn omzet stabiel bleef. Ik zou elke ondernemer aanraden om Katrin als business coach onder de arm te nemen!’
Birgit Hoeree, Efficiencymentor

Het voelt eindelijk goed om succesvol te mogen zijn en dat uit te stralen zonder schuldgevoel.

Er is veel meer stabiliteit gekomen in mijn leven.

‘Toen ik bij je aanklopte zat ik vast. Ik deed altijd hetzelfde, was overwerkt, deed veel te veel uren en ervaarde gezondheidsproblemen. Ik groeide niet, noch zakelijk, noch privé.

Door dit programma ben ik helemaal in beweging gekomen. Ik koos een niche en hanteer een ander prijsmodel. Mijn omzet is dezelfde gebleven, maar ik ervaar veel meer flow én rust. Ik werk nu van 9 tot 5 met veel meer focus en neem alle vakanties vrij  samen met mijn gezin. Ik vind het ook heerlijk me te omringen met gelijkgestemden en kreeg een heel nieuw netwerk.

Mijn presence veranderde: ik kleed me anders, ging aan de slag met de tip van de styliste die je me gaf. Mijn partner gaat dan met plezier mee en kleedt zich intussen ook veel bewuster. En dat niet alleen, we maken veel meer tijd voor elkaar en nemen vaker bewust ontspanning. Ik kocht de auto waar ik van droomde. De (soms jaloerse) reacties van anderen leg ik naast me neer. Het voelt eindelijk goed om succesvol te mogen zijn en dat uit te stralen zonder schuldgevoel. Er is veel meer stabiliteit gekomen in mijn leven, het fundament waar ik de volgende jaren op kan verder bouwen is gelegd…’

Peggy Janssens, zaakvoerster United Talent, Senior Executive Recruiter for Sales, Marketing, HR-Directors

Op 2 jaar tijd kwam ik 6 x in de pers. Ik word gebeld door journalisten en mijn expertstatus is enorm gegroeid!

‘Ongeveer 2 jaar geleden volgde ik The Client Attractor Day als onderdeel van het Jaarmentorship.

Ik hoor Katrin toen nog vertellen over in de media komen, wat erg goed is voor je expertstatus, dat dat een vliegwiel is dat je zelf op gang moet trekken. Maar eens het rolt, rolt het vanzelf…

Zo is het ook echt gebeurd. Mijn eerste artikel heb ik zelf geschreven, doorgestuurd naar verschillende tijdschriften en na een 2de mailtje uiteindelijk verschenen in enkel een online versie van een magazine (Marie-Claire).

Maar een paar maanden later was daar plots een aanbod van Flair (ze hadden me wel in een contactenlijst opgenomen). Kort nadien van Goed Gevoel. Dat artikel kwam ook in Nina. Nog later kwam de nieuwswebsite Ad.nl met de vraag om een interview (omdat ze het artikel in Nina hadden gelezen).

En gisteren stond ik in De Morgen.

En daar heb ik zelf dus niks meer voor moeten doen. Het vliegwiel rolt nu vanzelf’.

Viki Peeters, Kinderwenscoach

Ik zal 2022 afsluiten met de hoogste omzet ooit in mijn 13 jaar ondernemerschap. En ik heb meer tijd, ook voor mijn gezin.

‘Toen ik bij je aanklopte, had ik veel werk en werkte ik voor allerlei soorten klanten. Ik had hele mooie omzetten maar geen tijd voor mezelf, voor mijn kids, geen tijd om te sporten… Ik wist dat het anders kon en moest en schiet pas in actie als de pijn groot is.

Door onze samenwerking ontwikkelde ik een eigen leiderschapsprogramma, gericht op senior profielen. Ik leerde van jou een heel belangijk inzicht, nl. dat prijs een heel relatief begrip is. Wat voor de één duur is, is voor iemand anders geen issue. Hierdoor realiseerde ik op 6 maanden een omzet waar ik vorig jaar een heel jaar over deed.

Ik zal 2022 afsluiten met de hoogste omzet ooit in mijn 13 jaar ondernemerschap. En ik heb meer tijd, ook voor mijn gezin. Ik heb een personal trainer waardoor ik twee uur in de week intensief sport, daarnaast volg ik dansles en maak ik elk weekend lange wandelingen.

Werken voor andere type klanten geeft me ook meer voldoening. Ik bepaal nl zelf met wie ik wil werken. Ik heb geleerd om ‘nee’ te zeggen. Ik kreeg een andere mindset en heb mezelf gestrecht qua prijszetting. Ook zette ik stappen in zichtbaar zijn op social media. Ik blijf mezelf ontwikkelen en stretchen…’

Heidi Kempenaers, Senior Executive Coach

Ik zie mijn (toegevoegde) waarde veel meer in en heb mijn prijzen verdrievoudigd

‘Ik kom van een situatie waarin ik 4 dagen per week als freelancer werkte en erg moe was.
Ik verlangde naar meer tijd voor mezelf, minder moe zijn en dingen kunnen doen waar ik heel blij van word.

Een eigen programma waarin al mijn expertise vervat zit én leads hiervoor, was wat ik zocht.
Je gidste me stap voor stap door dit proces. Mijn aanbod is intussen helder. Ik ben mijn (toegevoegde) waarde veel meer gaan inzien en heb mijn prijzen verdrievoudigd. Ik heb zoveel vertrouwen gekregen en weet nu heel goed wie ik ben, wat ik waard ben, waar ik naartoe wil en hoe ik daar kan geraken…’

Succesverhalen Passion for Business - Inge DomInge Dom, Organisatie en Mens adviseur
Op enkele maanden tijd heb ik de investering in het traject al terugverdiend, meer passief inkomen op mijn privé-rekening, veel meer tijd met mijn gezin en veel meer rust in mijn hoofd en lijf… En niet te vergeten, ik durf me als expert te profileren!

‘Ook al had ik verschillende boeken uitgebracht en heb ik een zeer groot bereik op social media, je schudde me wakker dat ik mijn expertpositie mocht claimen.

Toen ik bij je aanklopte was ik mezelf aan het voorbijlopen. Ik deed alles alleen en had zoveel ideeën waardoor ik mezelf een beetje aan het verliezen was.

Ik vond het in het begin spannend om de controle los te laten en iemand anders mee te laten kijken in mijn bedrijf.  Ik leerde mezelf anders te positioneren, mijn prijzen te verhogen, te automatiseren en nee te zeggen tegen dingen die niet meer bij me pasten.

Het resultaat is dat ik op enkele maanden tijd €26.000 meer omzet heb (de investering dus al terug verdiend), meer passief inkomen heb, veel gefocuster werk, én veel meer tijd heb voor mijn gezin. Waar ik voordien wekelijks 1-2 avonden per week van huis was, is dat nu nog maar 1 x/maand. Maar vooral, ik heb meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf…’

Tina Favache opruimcoachTina Favache, Opruimcoach
Van 70-urige werkweek naar 24 uur, omzet verdubbeld en maandelijks +€1000 passief inkomen op mijn rekening!
‘Mijn praktijk en mijn loopbaancenter draaien prima nadat ik coaching volgde bij Katrin. Het is nu tijd om mijn Coach Academie waarin ik coaches opleid, naar een volgend level te brengen.  De inzichten volgen  snel. Ik houd van de stijl van Katrin: praktisch, resultaatgericht, no-nonsense, intuïtief.  Ik ging van een 70-urige naar een 24-urige werkweek, is mijn omzet verdubbeld en heb maandelijks +€1000 passief inkomen op mijn privé-rekening’
Karine Van Oosterbos, Zaakvoersters K-onsult Academy

Een businessmentor nodig?