Katrin Van de Water

Mijn grote passie: het coachen van ambitieuze ondernemers

Ik ben Katrin Van de Water. Je kent me misschien als oprichtster van Passion for Work. Met dit bedrijf  mocht ik samen met mijn team van 16 freelance coaches duizenden mensen inspireren om hun droombaan of droombedrijf te realiseren. Ik zette de begrippen Personal Branding, bore-out, HSP… mee op de kaart lang voordat iedereen erover sprak, haalde zeer regelmatig de pers, bereikte 4 jaar op rij een omzet van om en bij €1 miljoen.

Na 12,5 jaar verkocht ik dit bedrijf succesvol. Ik hou van pionieren, dingen opstarten en voelde dat ik me nog meer wilde toespitsen op datgene wat mijn grote passie is: het coachen van ondernemers! Ik deed dit al binnen Passion for Work, naast het uitbouwen, het management en de marketing van dat bedrijf. Nu krijgt dit mijn volledige focus!

Ik kijk ernaar uit om mijn passie en ervaring te delen met ambitieuze ondernemers die zichzelf én hun bedrijf naar een hoger plan willen tillen en die verlangen naar rust, focus, overvloed én vrijheid.  Ondernemerschap is voor mij hét vehicle waardoor je de wereld mooier kan maken én je gewenste lifestyle kan realiseren!

Ik heb in die 12,5 jaar ondernemerschap heel veel hoogtepunten gekend, helaas ook zwarte sneeuw gezien, leergeld betaald, groeipijnen gekend, fantastische en minder fijne mensen ontmoet, grote deals binnengehaald, heel veel mooie missies geboren zien worden bij klanten… Diep dankbaar kijk ik terug!

Zelf pas ik toe wat ik vooropstel: ik blijf me continu bijscholen in het buitenland (Nederland, VS).
Ook bouw ik mijn business steevast rond hoe ik wil leven: zo runde ik Passion for Work gedurende 3 jaar vanuit het zonnige Andalusië, later verhuisde ik naar Ibiza waar ik nog steeds regelmatig vertoef.

In mei 2019 kwam er een baby in mijn leven, waardoor ik ook daar bewust heel veel tijd mee wil doorbrengen… Dit kan omdat ik de afgelopen jaren bronnen van passief inkomen heb opgebouwd o.a. via een vastgoedportefeuille. Ik ben ook aandeelhouder in een beloftevolle start-up in de financiële sector.

Passion for Business - VIP Coaching

Ben jij een enthousiaste, actiegerichte ondernemer?

Dan stel ik graag al deze kennis, ervaring én mijn netwerk ten dienste van jou en je bedrijf!

 Wil je tweewekelijks geïnspireerd worden?

REGISTREER JE HIER