Jouw droombedrijf… If you can see it, you can make it! Met GRATIS visualisatie-oefening

Het is mijn missie om om jou als ondernemer te inspireren om je mooiste leven te leven. En je te laten zien dat je bedrijf je hierbij kan helpen.

Wat is dat, je mooiste leven ? We staan er vaak niet bij stil. En toch is het interessant om dat wel te doen. Om even een half uur de tijd te nemen, pen en papier te nemen, en je te laten leiden door deze visualisatie-oefening waarbij we heel concreet jouw ideale werkdag vandaag binnen een jaar gaan omschrijven.

Passion for Business - Jouw droombedrijf met GRATIS visualisatie oefening

Deze oefening is enorm krachtig. Ik heb ze zelf meermaals toegepast, vele klanten met mij en ik heb geweldige metamorfoses mogen zien. Dat gun ik jou ook, vandaar dat ik deze visualisatie (die ik nooit eerder deelde), nu ter beschikking stel.

Beluister de audio. Als ik stop met spreken neem je pen en papier en schrijf je je ideale dag op, vandaag binnen een jaar. Laten we ervan uitgaan dat het een dag in de week is. Hoe wil je dat die dag eruit ziet? Beschrijf je dag van ‘s morgens wanneer je wakker wordt, tot ‘s avonds wanneer je naar bed gaat, alsof je met een camera door je dag loopt.

Neem je verlangen serieus…

Teken nu een tijdlijn. Van nu tot een jaar verder. Zet erop welke stappen jij wanneer wil realiseren. En wie of wat je hiervoor nodig hebt.

Het is interessant om wat je neergeschreven hebt, voor te lezen aan je partner of een goede vriend of vriendin, zodat je zelf je eigen woorden hoort (spannend) en er iemand is die je hierop kan aanspreken de komende tijd.

Jij houdt van groei, anders zou je dit niet lezen. Misschien schrikt dat alsmaar groeien je partner wel af en vraagt hij/zij zich af of er nog plaats is in je next-level leven voor hem of haar. Door deze oefening te delen, kan je de band tussen jullie verdiepen.

Noteer in je agenda dat je deze oefening herleest binnen 3 maanden, binnen 6 maanden. Kijk waar je dan staat.

Heb je hulp nodig om je bedrijf zo in te richten zoals jij wil dat het eruit ziet binnen een jaar?
Wil jij binnen een jaar meer impact, overvloed en vrijheid? Gebeld worden door de leukste klanten? Expertstatus hebben? Levens veranderen? Geweldige samenwerkingen hebben? Je omringd voelen door inspirerende mensen? Je bruisend van de energie voelen? Tijd hebben voor je dierbaren ? Wonen op een plek die je voedt ? Passief inkomen hebben?

Dan help ik je graag!

Kriebelt het om elkaar binnenkort te spreken?
Vraag snel een Gratis Strategiesessie aan en ik vertel je welke mogelijkheden ik voor je zie.

PS Deze visualisatie is gebaseerd op een meditatie van Patty Harpenau, bij wie ik ooit coachingopleiding volgde.