‘Ik volg je al jaren en vond je een blaaskaak. Nu inspireer je me’, vertrouwde een volger me toe…

‘Ik volg je al jaren en vond je een blaaskaak. Intussen lees en beluister ik alles van je en inspireer je me enorm’, vertelde ze me. Katrin vertelt heel openhartig over de verkoop van haar vorig bedrijf, door wie ze gecoacht wordt, welke omzetten ze haalt…

Ik hou van transparantie, en deel de ups & downs in mijn leven

Ik hou van transparantie, en deel de ups & downs uit mijn business en leven, en noem hierbij ook bijvoorbeeld de namen van mijn businesscoaches, waar ik woon, hoe ik leef én ook wat mijn omzetten zijn.

Zo ook in deze podcast waarbij Alex Lie Happo me na 6 jaar weer interviewt over hoe mijn leven nu is. We spraken elkaar eerder toen ik 3 weken per maand in Andalusië woonde en een succesvol bedrijf runde waarbij ik een team aanstuurde van 16 coaches en jaarlijks een omzet realiseerde van om en bij €1 mio.

Ze hoor je waarom ik mijn vorig bedrijf verkocht na 12,5 jaar, hoe zo’n verkoopsproces verloopt, waar ik mijn klanten haal, hoe je in de media komt,  waarom ‘nee’ zeggen tegen potentiële klanten je soms energie bespaart, hoe ik met 20-30 u coaching per maand een omzet realiseerde van €100.000 in 3 maanden…

Dit kan dus iets met je doen…

Ik stond er nooit zo bij stil, tot ik deze week een openhartig gesprek had met Paula, die me meteen toevertrouwde dat ze me ooit een blaaskaak vond, en dat ze nu aan m’n lippen hangt en alles van me wil weten. Er is dus een shift gebeurd bij haar, ze laat zich inspireren. Haar onzekerheid van weleer was als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik ben benieuwd naar jij van droomt

Ik ben heel benieuwd hoe dit voor jou is, door wie jij geïnspireerd wordt op businessvlak en lifestyle, waar jij naar verlangt.